Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică, partener al campaniei „Zâmbește pentru viitor”

Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică, partener al campaniei „Zâmbește pentru viitor”

Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România (ANSPR) este partenerul științific al Programului Școlar Colgate și, implicit, al campaniei Zâmbește pentru viitor.

Medicii membri ai Asociației se implică în crearea unor materiale educative accesibile părinților, în care surprind esențialul despre îngrijirea cavității orale a celor mici.

Rolul părinților este vital!

Din această toamnă, Programul Școlar Colgate s-a îmbogățit cu o componentă nouă, recunoscând importanța implicării părinților în păstrarea sănătății orale a copilului.

În acest proiect mizăm pe implicarea părinților. Mulți copii încă ajung în cabinetele stomatologice târziu, cu probleme serioase. Majoritatea acestor  probleme ar putea fi prevenite prin măsuri simple, care încep cu o igienă corectă și o alimentație sănătoasă. Încercăm, prin acest program de webinare, să venim cu informații utile mai aproape de familie, de părinți, încurajându-i totodată pe aceștia să ne adreseze în mod direct întrebările pentru care încă nu au găsit răspuns.  Împreună, prin educație în școli, dar și acasă, putem crește generații de copii cu dinți sănătoși”, a declarat dr. Arina Vinereanu, medic primar stomatolog, Secretar General al Asociației Naționale de Stomatologie Pediatrică din România

În cadrul campaniei „Zâmbește pentru viitor”, medicii oferă părinților din cunoștințele lor medicale și din experiența lor practică, în cabinet, pentru un zâmbet sănătos și o stare generală bună!

Cum? Prin cele cinci webinare gratuite, la care vă invităm să participați:

• 29 septembrie 2020: Copilul tău merită un zâmbet sănătos!
• 13 octombrie 2020: Igiena orală acasă, alături de cel mic
• 27 octombrie 2020: Prevenirea afecțiunilor dentare în cabinetul stomatologic
• 10 noiembrie 2020: Igiena orală a copiilor cu aparate ortodontice
• 24 noiembrie 2020: Medicul stomatolog este prietenul copilului tău!


Despre Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România

Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România (ANSPR) este organizația profesioniștilor din medicină dentară pediatrică din România, afiliată la IAPD (International Association of Paediatric Dentistry), asociație internațională care, prin organizațiile naționale din cele 75 de țări membre, cuprinde peste 16.000 de medici stomatologi care lucrează cu copii, adolescenți și pacienți cu nevoi speciale în toată lumea. ANSPR funcționează sub forma unui forum pentru medicii stomatologi pediatri sau pentru oricare alți practicieni de medicină dentară pasionați de tratarea afecțiunilor oro-dentare ale copiilor.