Iulia Manole este câștigătoarea Bursei Colgate-Palmolive

Programul Școlar Colgate oferă șansa copiiilor cu vârste între 6 și 9 ani de a concura în cadrul competiției internaționale de desene My Bright Smile™, punând într-o formă creativă informațiile învățate. Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate și selectate pentru a fi incluse în calendarul global Colgate „My Bright Smile™”.

Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei. Iulia Manole (8 ani) este elevă la Liceul Tehnologic "Matei Corvin" – Şcoala Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara și a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional ai concursului de desene, iar reușita acesteia a fost recompensată cu bursa Colgate Bright Smiles, Bright Futures®, în valoare de 250 de dolari. În același timp, clasa din care face parte a primit o bursă în valoare de 500 de dolari.

Premierea câștigătoarei a avut loc pe 21 martie, într-un eveniment local la care au participat reprezentanți Colgate România, Crucea Roșie Română, ai școlii și autorităților publice din Hunedoara. Pentru mai multe informații despre Programul Școlar Colgate, accesați site-ul programscolarcolgate.ro