Zâmbește pentru viitor – webinare gratuite pentru părinți

Zâmbește pentru viitor – webinare gratuite pentru părinți

Copiii merită zâmbete sănătoase, fără carii. De aceea, Colgate România, împreună cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România, lansează campania „Zâmbește pentru viitor”.
În cadrul campaniei, părinții sunt invitați să participe la cinci webinare gratuite, susținute de medici stomatologi pediatri și ortodonți, pentru a descoperi informații actuale despre sănătatea orală a copiilor.

Temele celor cinci webinare sunt:
29 septembrie 2020: Copilul tău merită un zâmbet sănătos!
13 octombrie 2020: Igiena orală acasă, alături de cel mic
27 octombrie 2020: Prevenirea afecțiunilor dentare în cabinetul stomatologic
10 noiembrie 2020: Igiena orală a copiilor cu aparate ortodontice
24 noiembrie 2020: Medicul stomatolog este prietenul copilului tău!

 

 

Fiecare webinar durează 30 de minute și toate întrebările de la părinți vor primi răspunsuri de la medicul stomatolog fie în timpul webinarului, live, fie ulterior, pe pagina Programului.

Campania „Zâmbește pentru viitor” face parte din Programul Școlar Colgate.

 

Din 1993, de la lansarea Programului Școlar Colgate, peste 6 milioane de elevi din clasele 0-IV au beneficiat de educație pentru sănătate și de produse de îngrijire pentru o igienă orală corectă.

 

„În acest an, în ciuda dificultăților de a interacționa cu elevii din clasele 0-IV și cu familiile acestora, am decis să continuăm Programul Școlar Colgate, adăugând o componentă nouă, actuală. În această toamnă, îi implicăm pe părinți în păstrarea sănătății întregii cavități orale a copiilor organizând cinci webinare pe website-ul www.programscolarcolgate.ro.  Cursurile sunt susținute de medici stomatologi care și-au dedicat viața tratării problemelor dentare ale copiilor, ajutându-i pe aceștia să își recapete zâmbetul sănătos și fericit”, a declarat Giuseppe Omar Laruccia, Director General Colgate-Palmolive România.

6 milioane de zâmbete sănătoase în 27 de ani de Program Școlar Colgate

„Suntem bucuroși să împărtășim părinților din cunoștințele și produsele noastre, pentru a oferi copiilor români o bună sănătate orală și a le asigura mai multe șanse de reușită în viitor. De aceea, îi invităm pe părinți să se înscrie la webinare și să zâmbească pentru viitor”, a mai adăugat Giuseppe Omar Laruccia, Director General Colgate-Palmolive România.

Programul Școlar Colgate este parte integrantă a iniţiativei globale Colgate Bright Smiles, Bright Futures™. Peste 50 de milioane de copii din 80 de țări au beneficiat de educație privind igiena orală și produse de îngrijire adecvate de la inițierea programului în 1991, la nivel global.